Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Bellissima Vapore Steam Ceramic & Keratin Simítóvas
24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bellissima Vapore Steam Ceramic & Keratin Simítóvas

24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: raktárból rendelhető

Gőzölős hajvasaló a tartósan egyenes hajért. A gőz megőrzi a haj természetes hidratáltságát.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 11915 XST42914
Szerezhető hűségpontok: 125

Leírás

Hosszantartó, nedvességálló egyenesítő vagy hullámos hatást keresel a mindennapos wow-effektes hajhoz?

Csak egyszer próbálja ki ezt az egyenesítőt, és nem fogja tudni nélkülözni a hibátlan egyenességért vagy a fantasztikus dinamikus hullámokért.

A Bellissima Steam Ceramic & Keratin professzionális gőzölős egyenesítő kerámia és keratin bevonattal, amely véd a hő ellen, tökéletes simaságot biztosít, és puhává és élettelivé teszi a hajat.

A gőz a haj szépségének igazi szövetségese, és háromszoros előnyöket biztosít a hajformázáshoz:

- segít megőrizni a megfelelő mennyiségű nedvességet a hajában, hogy az duzzadás és göndörödés ellenes legyen.

- minden egyes menetben ellazítja a hajszálakat, az ultra fényes eredményért.

- elkerüli a hajvasaló hajon való áthaladása által okozott hősokkot.

Ideális göndör, göndör vagy nehezen formázható hajhoz. Igényei szerint 3 hőmérsékletszintet választhat 170°C és 230°C között.

A Thermo Control technológia állandó és egyenletes hőmérsékletet biztosít a használat során a hajra való tekintettel.

A 110 mm hosszú lemezek rugalmasak és tökéletesen alkalmazkodnak a hajszálakhoz a könnyed formázás érdekében.

Ennek a hajegyengetőnek a kialakítása tökéletesen alkalmas a pillanatnyi hullámos fazonok meghatározására, mivel nem okoz majd nehézséget a tincsek gyökerétől kezdve történő megmunkálása.

Az egyenesítő pillanatok alatt használatra kész, és ha elfelejtené bekapcsolni, akkor sincs gond, mivel 60 perc után kikapcsolja magát.

Csak egyszer töltse fel a tartályt, hogy a közepes/hosszú hajon megszakítás nélkül elvégezze a teljes formázást. Kényelmes a mindennapi használathoz.

A gőztechnológia előnyei:

Védett és sérülésmentes egyenesítés: a gőz megvédi a hajat a forró lemezektől, megakadályozva a hőhatást és a hajszálak törését.

Fényes és puha egyenesítés: a gőz ellazítja a hajszálakat és megőrzi a haj megfelelő hidratáltságát.

Hosszan tartó tökéletes egyenesség: a gőznek köszönhetően a haj vízháztartás egyensúlyban van, nem szívja magába a nedvességet, ezért nem göndörödik.

A gőz működtetése:

A gőz aktiválásához többször ki kell nyitni és be kell zárni a talplemezt, amíg gőzt bocsát ki, ügyelve arra, hogy az aktiváló gombot teljesen lenyomva tartsa. Ha néhány percig készenléti állapotban hagyja a kiegyenesítő készüléket, ne feledje, hogy a gőz újraaktiválásához többször nyissa ki és zárja be újra a tányért. A talplemez gőz nélkül is úgy működik, mint egy normál talplemez.

Használata:

Távolítsa el a tartályt a lemezről úgy, hogy kifelé csúsztatja. Nyissa ki a hátul lévő kupakot, és töltse fel vízzel a vízadagoló segítségével.

GŐZ AKTIVÁLÁS Kapcsolja be a hajkiegyenesítőt, a kiválasztott hőmérséklet elérésekor nyissa ki és zárja be többször a hajkiegyenesítőt, amíg az gőzt bocsát ki, ügyelve arra, hogy az alsó burkolatban található aktiváló gombot teljesen benyomja. Az első gőzkibocsátás után használja a hajegyenesítőt a haján, és ne nyomja le. Ha a gőzegyenesítőt bekapcsolja és néhány percig nem használja, a használat folytatása előtt célszerű többször kinyitni és becsukni a lemezeket, hogy a gőz újra aktiválódjon.

Zárja be a hajegyenesítőt a hajszálon a tövénél; a gőz aktiválódik, kijön a lyukakon, és a megfelelő mennyiségben szétterül a hajon, miközben a hajvégekig kiegyenesedik. Az újabb gőzkibocsátáshoz nyissa ki és zárja be újra a hajegyenesítőt a következő hajszálon.

A tökéletes simaság érdekében csúsztassa a hajegyenesítőt lassan a hajtövektől a hajvégekig, a beépített fésűvel lefelé mutatva.

A hullámos hatás érdekében tartsa a tányért ferdén, forgassa el 180°-kal, és lassan csúsztassa lefelé a csúcsokig.

A csomagban 2 hasznos kiegészítőt talál:

- a puha Bellissima kendőt, amellyel megtisztíthatja a fűtött lemezeket (ha hideg) a kozmetikai termékek maradványaitól, hogy megőrizze simaságukat és hatékonyságukat;

- a rugalmas B kábelcsipeszt a kábel rendben tartásához és a sérülések megelőzéséhez.

A készülékre a gyártó a vásárlás napjától számított két évig jótállást vállal.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.