Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Facebook kommentek

Kérastase Elixir Ultime Huile Originale szépítő elixír hajra 100ml
14.839 Ft (11.684 Ft + ÁFA)

Kérastase Elixir Ultime Huile Originale szépítő elixír hajra 100ml

14.839 Ft (11.684 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Hiánycikk

Négy értékes olaj kombinációjával gazdagított sokoldalú szépségápoló elixír minden hajtípusra. 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Cikkszám: 3474636613908
Szerezhető hűségpontok: 75
Egységár: 148,39 Ft/ml
Vonalkód: 3474636613908

Leírás

Szépítő elixír a fénytelen haj ragyogásáért. A kamélia-, argán-, kukoricacsíra olajok egyedülálló kombinációja, arma és szentelt Marula olajjal gazdagítva kiemelik a haj szépségét. A haj táplált, védett, ellenálló, ragyogó fényű és finom illatú lesz miközben nem nehezül el. Ez a hajban maradó ápoló olaj 230°-ig hővédő.

Tulajdonságok:

Ragyogó fényt biztosít

Védelmet biztosít a hajtövektől a hajvégekig

Hosszan tartó hatást eredményez

48 órás tündöklő fény

Ápolja a töredezett hajvégeket

96 órás párataszító hatás

Hővédelem 230 °C-ig

Azonnali intenzív hatás

 Használata:

 1-2 pumpányi mennyiséget oszlasson el száraz vagy törülközőszáraz hajon és ne öblítse ki. Kerülje a szemmel vagy érzékeny bőrfelülettel való érintkezését. Amennyiben a termék szembe kerülne azonnal öblítse ki.

 Tippek:

Először tenyerében oszlassa el a kívánt mennyiséget, majd ujjai segítségével vigye fel a száraz vagy törülközőszáraz hajra és formázza haját tetszés szerint.

Kulcsfontosságú összetevők:

Oléo-Complexe

Marula olaj Az afrikai törzsek által a nőiesség szimbólumaként tisztelt, fenntartható forrásból származó, namíbiai olaj. Magas koncentrációban tartalmaz esszenciális zsírsavakat, C- és E-vitamint, valamint más olajokkal összehasonlítva 60%-al több antioxidánst. Táplálja és fénnyel vonja körbe a hajszálakat, de nem nehezíti el őket.

 Argánolaj – VÉDELEM 

A világ egyik legértékesebb olaja Marokkóból, fenntartható forrásból származik. Regeneráló és sejtmegújító hatásai vannak.  Életerővel tölti fel a hajat és biztosítja számára a szükséges védelmet. 

 Kukoricacsíra olaj - TÁPLÁLÁS 

Ez az A- és E-vitamint, valamint Omega-6 zsírsavat tartalmazó olaj kivételes puhító és antioxidáns tulajdonságú összetevőket, könnyű kezelhetőséget és védelmet biztosít a hajnak.

 Kamélia olaj – KÁPRÁZATOS FÉNY 

A legfényűzőbb és legillatosabb olaj a világon. F-vitamin és Omega-3 & -6 zsírsavak forrása, amelyek segítenek lesimítani a hajszálak felszínét, valamint káprázatos fényt és rugalmasságot adnak a hajnak. 

Összetevők/Ingredients:

Cyclopentasiloxane - Dimethiconol - Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil - Argania Spinosa Kernel Oil - Sclerocarya Birrea Seed Oil - Camellia Oleifera Seed Oil - Pentaclethra Macroloba Seed Oil - Caprylic/Capric - Triglyceride - Linalool - Alpha-Isomethyl Ionone - Limonene - Coumarin - Benzyl Alcohol - Phyllanthus Emblica Fruit Extract - Tocopherol - Parfum / Fragrance

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.